Extract Meta Tags
Linkbuilding uitbesteden | Backlinks.nl | Permanentelinks.nl

Voer hierboven een website in om te beginnen

Er zijn verschillende meta tags die een website kan hebben, waaronder:

  • title: De title tag bevat de titel van de pagina en wordt weergegeven in de tab of het tabblad van de browser en in de zoekresultaten van zoekmachines. De title tag is belangrijk omdat deze helpt om bezoekers te vertellen wat de pagina bevat en kan helpen om de website beter te laten scoren in de zoekresultaten.

  • description: De description tag bevat een korte beschrijving van de pagina en wordt weergegeven in de zoekresultaten van zoekmachines. De description tag kan helpen om bezoekers te overtuigen om op de link naar de pagina te klikken en kan ook helpen om de website beter te laten scoren in de zoekresultaten.

  • keywords: De keywords tag bevat een lijst met zoekwoorden of zoektermen die gerelateerd zijn aan de pagina. De keywords tag wordt niet meer zo vaak gebruikt door zoekmachines en heeft vaak weinig invloed op de posities van een website in de zoekresultaten.

 

SEO experts willen vaak de meta tags van een website extraheren om te bepalen hoe de website presteert in de zoekresultaten van zoekmachines en om te zien of er verbeterpunten zijn waar de website aan kan werken. Door de meta tags van een website te extraheren, kunnen SEO experts zien welke meta tags de website heeft en hoe deze gebruikt worden om de website te helpen beter te scoren in de zoekresultaten.

Bovendien kunnen SEO experts ook de meta tags van andere websites extraheren om te zien hoe deze websites hun meta tags gebruiken en om te leren van de best practices van andere websites in dezelfde branche of niche. Dit kan helpen om te begrijpen hoe andere websites presteerden en om te zien of er ideeën zijn die toegepast kunnen worden op de eigen website om de prestaties te verbeteren.

Er zijn verschillende gratis tools beschikbaar die SEO experts kunnen gebruiken om de meta tags van een website te extraheren, zoals Screaming Frog's SEO Spider en SEO Quake's Meta Tag Extractor. Deze tools geven informatie over de meta tags van een website en kunnen helpen om te zien hoe deze gebruikt worden om de website te helpen beter te scoren in de zoekresultaten.